Innovatív megoldásaink az Ön szolgálatában

PannonGate Építőipari és Kereskedelmi Zrt.

Kapcsolat

HITEL
FINANSZÍROZÁS
Hitelre van szüksége? Segítünk! Forduljon bizalommal szerződött partnerünkhöz,
aki ingyenes előkalkulációval, előbírálattal és teljes körű díjmentes ügyintézéssel kínál megoldásokat Önnek! Puskás Edwárd Ferenc Mobil: +36(30)972-5902 E-mail: finanszirozas@pannongate.hu

Siló szigetelés, magtár szigetelés purhabbal


Siló szigetelés – Miért szükséges beruházás?

- Beázó, párásodó magtárak
- Penészesedés
- Terménykárosodás
- Jelentős anyagi kár
- Égbekiáltó fűtési és klímaköltségek
- Megfelelni a törvényi előírásoknak

Egy gazdasági vállalkozás esetében létfontosságú, hogy fenntartási költségek minél kevesebb pénzt emésszenek fel, továbbá az is, hogy a kialakuló károkat minimalizálják.

A szigetelés minősége, élettartama mindkettőre hatással van! Jó hír, hogy a purhabbal régi tetőket is szigetelhetünk, valamint a legtöbb esetben nem szükséges eltávolítani az előző szigetelés alapanyagait. A szórt purhabos technológiával 55-70%-os költségcsökkentést is elérhet, valamint a károk jelentős részét is elkerülheti!

A gabonatárolók, silók, magtárak nagy részén régi a tetőszerkezet. A hagyományos szigetelési eljárások jellemző velejárója, hogy pár év elteltével és a karbantartás hiányában javításra, vagy cserére szorul. A szigetelőanyag “összeesik”,  a csapadékvíz beszivárog, hőhidak keletkeznek, páralecsapódás jön létre és penészesedés jelenik meg, ami kárt tesz a terményekben.
A csavarokkal rögzített trapézlemezes megoldások hátránya, hogy minden egyes csavar egy-egy beázási ponttá válik. A lemezek dilatációs mozgása kitágítja a lyukakat, a víz pedig utat talál magának.  Egy átlagos méretű magtár tetőfelületén több ezer csavarlyuk van! A szórt purhab tökéletes alakkövető, javítja a tetőszerkezet hiányosságait, befedi a csavarokat is, nem hagyva utat egy csepp víznek sem!

Egybefüggő, illesztés- és varratmentes felület jön létre, ami hosszú távra (évtizedekre!) megoldja a gabonatárolók, magtárak egyidejű hő- és vízszigetelését. Folyamatos, egyenletes hőmérsékletet biztosít, és a páralecsapódást is megszünteti, majd megelőzi. “Együtt mozog” az épülettel, növeli annak értékét és élettartamát. Biztonságos, önkioltó, B2-es tűzvédelmi minősítés.


Innovatív megoldásaink az Ön szolgálatában

PannonGate Építőipari és Kereskedelmi Zrt.

Kapcsolat

Referencia munkáink  
TOP