Innovatív megoldásaink az Ön szolgálatában

PannonGate Építőipari és Kereskedelmi Zrt.

Kapcsolat

HITEL
FINANSZÍROZÁS
Hitelre van szüksége? Segítünk! Forduljon bizalommal szerződött partnerünkhöz,
aki ingyenes előkalkulációval, előbírálattal és teljes körű díjmentes ügyintézéssel kínál megoldásokat Önnek! Puskás Edwárd Ferenc Mobil: +36(30)972-5902 E-mail: finanszirozas@pannongate.hu

Kedves Látogatónk!


Cégünk bemutatása:

A PannonGate Zrt. 2021 óta működő magyar tulajdonú kereskedelmi és szolgáltató vállalkozás. Tevékenységét az ország egész területén, két divízióba szervezett szolgáltatói  hálózatban folytatja.

Két fő tevékenységi körünk:
- a hőszigetelt "home-office" kabinok, nyaralók és könnyűszerkezetes épületek értékesítése
- családi házak, ipari létesítmények purhab szigetelése, ipari padlóbevonat készítése, poliurea szigetelés

A korábbi hagyományokat folytatva cégünk elsődleges szempontja a kiváló minőségű termékek előállítása és minőségi szolgáltatás, a lehető legkedvezőbb piacképes áron.

A trendekkel és technológiákkal folyamatosan lépést tartva alakítjuk ki termékcsoportjainkat, hogy ügyfeleink egyedi elképzeléseit szakszerűen és gyorsan tudjuk megvalósítani. Ennek érdekében csak megbízható gyártókkal és importőrökkel állunk kapcsolatban. Cégünk több, mint száz beszállítója biztosítja, hogy Ön megtalálja, amit keres. Ön megálmodja, Mi megvalósítjuk!

Egyedi igények esetén is segítőkészek és rugalmasak vagyunk. Partnereink és munkatársaink szakmailag képzettek, ügyfélcentrikusak, és lépést tartanak a technika fejlődéséből adódó igényekkel.

Győződjön meg kínálatunkról honlapunkon és vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, aki készséggel áll rendelkezésére.Innovatív megoldásaink az Ön szolgálatában

PannonGate Építőipari és Kereskedelmi Zrt.

Kapcsolat

Referencia munkáink  
TOP